Maxiderma balzam za ruke

Šifra:
06maxruke
Cena:559,00 RSD
Ukupno glasova: 0

Maxiderma je linija dermatoloških proizvoda, pomoću koje će Vaša koža ostati hidrirana i zdrava. Naši proizvodi poseduju koncentrovane formulacije koje pomažu u popravljanju stanja veoma suve, grube i anhidrotične kože ruku i stopala, kao i kožeu skloneu pucanju.

Svaki Maxiderma proizvod je specifično napravljen za funkciju koju treba da obavlja. Aktivni sastojak u bazi bogatoj ovlaživačima kože u Maxiderma balzamima za negu ruke i stopala je Urea (25% i 10%)koji je prirodni ovlaživač kože, koji se normalno nalazi u koži i čini otprilike 7% prirodnih ovlaživača kože ( engleski natural Moisturising Factor, NMF).

Maxiderma balzami za ruke i stopala poseduju bazu bogatu ovlaživačima među kojima se kao aktivni sastojak ističe Urea (25% u balzamu za stopala i 10% u balzamu za ruke). Urea je prirodni ovlaživač koji se normalno nalazi u koži i čini oko 7% prirodnih ovlaživača kože ( engleski natural Moisturising Factor, NMF).

Urea povećava apsorbciju vode u dermisu i na taj način povećava stepen hidriranosti kože.

Naši proizvodi su naučno formulisani i klinički dokazani u hidriranju suve i grube kože. Maxiderma balzam za negu petae i stopala može se korisititi i u tretmanu suvih, tvrdih i ispucalih stopala karakterističnih u sklopu šećerne bolesti.

Maxiderma balzam za negu petae i stopala i Maxiderma balzam za ruke sadrže hranljivu formulu koja kombinuje nauku i prirodu, i koja je neophodna za adekvatnu negu rukue, petae i stopala.

Zašto Maxiderma?

  • Vidljivi rezultati već nakon 3 DANA.
  • Mogu da ga koriste i dijabetičari.
  • Pogodan za svakodnevnu upotrebu.