Naturoplex brusnica

Šifra:
naturoplexbr
Cena:681,00 RSD
Ukupno glasova: 0

Sastav i dejstvo – Naturoplex® Brusnica:

Jedna tableta preparata Naturoplex sadrži:

  1.  250 mg sprašenog ploda brusnice (Vaccinium macrocarpon Aiton) standardizovan na min. 7,2% proantocijanidina

Proizvod celog ploda Američke brusnice
Naturoplex® Brusnica sadrži čitav plod Severno Američke brusnice (sok, opnu, mesnati deo i seme). Dokazi iz studija sprovedenih 2011. i 2012. godine potvrđuju da aktivni sastojci iz Naturoplex® Brusnice provereno deluju i sprečavaju vezivanje bakterija u urinarnom traktu čak i 24h nakon primene, dok ekstrakti brusnice prestaju da deluju nakon 10h.
Rezultati ovih studija pokazali su i da je Naturoplex® brusnica mnogo efikasnija u sprečavanju urinarnih infekcija, u poređenju sa drugim proizvodima koji sadrže delove brusnice, pa čak i onim dodatno obogaćenim proantocianidinima.

Patentirana i dokazano efikasna brusnica
Naturoplex® Brusnica sadrži standardizovan nivo svih aktivnih komponenti: bioaktivnih proantocianidina, organskih kiselina, dijetetskih vlakna, masnih kiselina, proteina i šećera. Upravo ovaj spektar komponenti iz brusnice činiNaturoplex® Brusnicu jedinstvenom.
Aktivni sastojci Naturoplex® Brusnice  su bili predmet brojnih kliničkih studija, komparativnih unakrsnih studija, kao i studija bezbednosti.
Francuska Agencija za Bezbednost Hrane potvrdila je da količina aktivnih materija u dnevnoj dozi preparataNaturoplex® Brusnica efikasno pomaže da se spreči prijanjanje štetnih bakterija za zidove urinarnog trakta. Na ovaj način štetne bakterije nemaju mogućnost da se nasele i izazovu urinarnu infekciju.