Flobian tablete

Šifra:
flob01
Cena:890,00 RSD
Ukupno glasova: 0

Flobian – prirodno rešenje za iritabilni kolon 

Flobian®  je dijetetski suplement koji pomaže kod sindroma iritabilnog kolona (nervoznih creva), a izuzetno se uspešno primenjuje širom Evrope i Amerike kao prirodan, potpuno siguran i detaljno ispitan.

Jedna kapsula preparata Flobian®  sadrži minimum 20 milijardi živih liofiliziranih ćelijaLactobacillus plantarum 299v.

Sastojak Lp299v u Flobian® kapsulama je originalan, patentiran i detaljno ispitan u nizu kliničkih studija i kliničkoj praksi. Lp299v se može  naći samo u Flobian® kapsulama.

Redovno korišćenje preparata Flobian® pomaže da se ublaže svi simptomi iritabilnog kolona (nervoznih creva):

  •  eliminišu gasovi,
  •  smanji nadutost,
  •  otkloni bol u stomaku i
  •  reguliše dinamika pražnjenja creva.

Eliminiše gasove

Flobian® pospešuje fermentaciju u crevima, kao i proizvodnju masnih kiselina kratkih lanaca. Na taj način se omogućava regenerisanje površinskog sloja zida creva,  i reguliše stvaranje gasova koji su jedan od osnovnih uzroka nastanka iritibilnog kolona.

Smanjuje nadutost

Bolna i neprijatna nadutost u donjem delu stomaka predstavlja terapijski najveći problem. Kliničkim studijama je pokazano da Flobian® smanjuje nadutost preko 2.5 puta više od placeba, i na taj način omogućava redovno pražnjenje creva i smanjuje bolne grčeve.

Otklanja bol u stomaku

U preko 90 % slučajeva Flobian® otklanja bol u stomaku kod pacijenata sa sindromom nervoznog stomaka. Bol prestaje znatno brže nego kod osoba koje su uzimale placebo i efekat je trajniji.

Reguliše pražnjenje creva

Flobian® 3 puta efikasnije, u poređenju sa placebom, reguliše problem dijareje ili opstipacije. Uspostavlja normalan režim rada i pražnjenja creva.

Popravlja sve gastrointestinalne funkcije

Pacijenti koji su koristili Flobian® u preko 95% slučajeva prijavili su olakšanje svih gastrointestinalnih simptoma i značajno poboljšanje kvaliteta života.

Otporan je na kiselu sredinu želuca i enzime probavnog sistema

20 kapsula